u-mariupoli-zatrimali-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-kochegara-v-dityachomu-sadku

У Маріуполі затримали підозрюваного у вбивстві кочегара в дитячому садку

 • 9200 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 21 грудня. УНН. У Маріуполі затримали підозрюваного у вбивстві кочегара на території дитячого садочка. Про це кореспонденту УНН повідомляє ГУНП Донецької області.

Причинами вбивства стали спроби постраждалого залучити товариша до праці. Його наполегливість в цьому набридла зловмисникові, а 5 ударів молотком дозволили "вирішити" суперечку. Наразі чоловіка затримано, знаряддя заподіяння смертельних ушкоджень вилучено.

Як розповів керівник поліції Кальміуського району Валентин Попов, менш ніж через годину після отриманого повідомлення про виявлене тіло правоохоронці вже мали на руках дані про особу ймовірного вбивці, а в кінці дня він уже був затриманий. Відразу після вбивства він прийшов до себе додому, зняв закривавлені речі і поїхав в інший район міста. Поки чоловік вживав спиртне і обмірковував своє подальше життя, правоохоронці відпрацьовували коло його знайомих і перевіряли будь-яку інформацію, яка надходила до них про можливе його місцезнаходження. Увечері після повернення додому на кривдника вже чекали оперативники.

Виявилося, що чоловіки жили по сусідству в дачних кооперативах на території селища Старий Крим. Потерпілий працював кочегаром в котельні дитячого садка, а ось його товариш працевлаштуватися не поспішав, крім того, нерідко проводив час за вживанням спиртного. Товариш намагався переконати сусіда в необхідності налагодити життя і знайти джерело законного прибутку, іноді навіть брав з собою в підручні, щоб останній зміг заробити «копійку», проте зловмисник «віддячив» йому, відібравши життя.

Наразі підозрюваний затриманий в рамках відкритого  кримінального провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, за що передбачено до 15 років позбавлення волі. Сьогодні буде вирішуватися питання про обрання йому запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП