u-mariupoli-zlovmisnitsya-vikrala-u-litnoyi-zhinki-pensiyu-za-5-rokiv

У Маріуполі зловмисниця викрала у літньої жінки пенсію за 5 років

 • 9873 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 5 лютого. УНН. У Маріуполі зловмисниця викрала у літньої жінки пенсію за 5 років. На вулиці старенька звернулась по допомогу зняти гроші у банкоматі до перехожої, але назад свою банківську картку не отримала. Зловмисниця обікрала пенсіонерку на 74 тисячі гривень. Про це УНН повідомили у прес-службі Центрального відділу поліції.

“Ще напередодні новорічних свят пенсіонерці необхідно було зняти 100 гривень, але користуватись банкоматом вона не вміла, тому попросила допомоги у перехожої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група шахраїв з Тернопільщини виманила у пенсіонерів понад 4 млн грн

Невідома допомогла старенькій, але побачивши залишок на рахунку, спокусилась грошима. Скористалась довірою пенсіонерки, забалакала її та не віддала картку. Тільки після свят заявниця виявила крадіжку”, — зазначено у повідомлені.

Під час слідчо-оперативних дій поліцейські відшукали та затримали зловмисницю. Нею виявилась 43-річна місцева мешканка. Ані жінка, ані її чоловік не працюють, і жодного джерела заробітку не мають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині 19-річний розбійник напав на пенсіонерку

Правоохоронці з’ясували, що за 4 дні жінка зняла з картки усі гроші та витратила їх на власні потреби.

За фактом відкрито кримінальне провадження ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП