u-merezhu-vyklaly-skandalne-video-z-nachalnykom-ttsk-na-rivnenshchyni-zsu-vidreahuvaly

У мережу виклали скандальне відео з "начальником ТЦК на Рівненщині": ЗСУ відреагували

 • 25982 переглядiв

У Сухопутних військах Збройних Сил України проведуть службове розслідування щодо відео, на якому нібито керівник ТЦК в Рівненській області демонструє неналежну поведінку з жінками, яке, ймовірно, було отримано за допомогою таємного спостереження.

У Сухопутних військах Збройних сил України проведуть службову перевірку щодо оприлюдненого відео за участі, ймовірно, начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. Про це пише УНН з посиланням на заяву Сухопутних військ ЗСУ.

Деталі 

Як пояснили військові, з антиукраїнських джерел, шириться відео за участі ймовірно начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області

З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні

- йдеться в заяву Сухопутних військ.

Зазначається, що командування також ініціювало звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події.

У Мукачево люди у військовій формі "запакували" чоловіка в авто, ТЦК проводить перевірку14.03.24, 19:36 • [views_0]

Контекст

Днями проросійський блогер Анатолій Шарій опублікував відео з, імовірно, начальником ТЦК. На опублікованих кадрах чоловік у військовій формі (нібито очільник ТЦК) спершу цілується з однією жінкою, а потім — з іншою. Події відбуваються, імовірно, на робочому місці військового.

Слід зауважити, що кадри, ймовірно, отримали за допомогою таємного відеоспостереження.

Нагадаємо

У Чернівецькій області двоє чоловіків напали на працівників ТЦК, намагаючись переїхати автомобілем військовослужбовців і завдаючи їм ударів сокирами, пошкодивши їхній автомобіль.Правоохоронці оперативно встановили особи нападників та затримали їх.