u-mvs-hruzii-zaiavyly-pro-11-zatrymanykh-na-mitynhu-proty-zakonu-pro-inoahentiv

У МВС Грузії заявили про 11 затриманих на мітингу проти закону "про іноагентів"

 • 24425 переглядiв

11 осіб було затримано під час акції протесту проти закону про іноземних агентів біля парламенту Грузії, один співробітник поліції отримав поранення, а поліцейський автомобіль був пошкоджений.

У Тбілісі на акції протесту проти закону про іноагентів біля будівлі парламенту було затримано 11 людей, передає УНН із посиланням на МВС Грузії.

"11 людей затримано в адміністративному порядку на акції проти ухвалення закону про іноагентів біля парламенту Грузії", - йдеться у повідомленні.

Деталі

У МВС Грузії наголошують, що протестувальники "фізично протистояли поліцейським і кидали в їхній бік різні тупі предмети, зокрема каміння та пляшки". У результаті одного співробітника МВС постраждав і був госпіталізований. Також пошкоджено поліцейський автомобіль.

Разом з тим грузинські правоохоронці підтвердили застосування перцевого газу.

"Для запобігання фізичному протистоянню МВС застосувало спеціальні засоби – так званий перцевий спрей", - йдеться у заяві.

Додамо

У МВС Грузії закликали активістів протестувати у рамках закону.Мітингувальників попереджають, що "за кожною протиправною дією настане відповідне правове реагування".

16.04.24, 21:45 • [views_0]

Антоніна Туманова

Новини Світу