u-mvs-rozpovili-pro-smertelnu-travmu-vbitogo-u-kharkovi-politseyskogo

У МВС розповіли про смертельну травму вбитого у Харкові поліцейського

 • 9886 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Причиною загибелі сьогодні вночі поліцейського у Харкові стало потрапляння кулі нападника у незахищену бронежилетом частину тіла. Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, передає УНН.

"29-річному Дмитрові Кірієнку кулі злочинця з перероблених на бойові стартових пістолетів потрапили у бік - там найбільш уразливе, не захищене пластинами бронежилета місце тулуба", - написав Шевченко.

Нагадаємо, стрілянина під мерією Харкова сталася 20 серпня близько 00:37. Невстановлений чоловік відкрив стрілянину біля адміністративної будівлі Харківської міськради. Озброєний зловмисник стріляв по охоронцях установи та по патрульних, які прибули на місце події за викликом. Поліцейські застосували табельну зброю і знешкодили стрільця.

У результаті події до лікарні з вогнепальними пораненнями були доставлені охоронець установи та патрульний поліцейський. Не зважаючи на зусилля медиків, правоохоронець помер. Інший поранений - у стабільному тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП