u-mvs-spodivayutsya-scho-prinaymni-50-vibortsiv-vizmut-uchast-u-golosuvanni

У МВС сподіваються, що принаймні 50% виборців візьмуть участь у голосуванні

 • 8645 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. У Міністерстві внутрішніх справ сподіваються, що участь у позачергових парламентських виборах візьмуть принаймні 50% виборців. Про це сказав радник міністра внутрішніх справ – голова координаційного штабу МВС Іван Стойко на брифінгу щодо роботи правоохоронних органів у період виборчої кампанії та реагування на порушення виборчого законодавства, передає кореспондент УНН.

"Говорити про явку сьогодні, звісно, ми не беремося, але, надіємося, буде, як мінімум, 50% громадян України, які прийдуть на вибори. Більше 200 тис. змінили місце голосування. Хоча, якщо порівняти з президентськими виборами, таких було понад 400 тис. Менше, але, тим не менш, ми розуміємо, що в літню пору багато людей у відпустках, студенти теж виїхали в різні місця. Але, сподіваємось, що в жодному окрузі не будуть зірвані вибори, тобто вони пройдуть під нашим чітким наглядом, будуть забезпечені безпека і правопорядок", - сказав він.

Як повідомляв УНН, на виборах до українського парламенту очікується низька явка.

Нагадаємо, голосувати на позачергових виборах народних депутатів 21 липня за тимчасово зміненою адресою будуть голосувати понад 233 тис. українців.

Українські Національні Новини

Політика