u-netishini-prodovzhili-vimusheni-kanikuli-cherez-grvi-do-19-grudnya

У Нетішині продовжили вимушені канікули через ГРВІ до 19 грудня

 • 6768 переглядiв

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 14 грудня. УНН. Мер міста Нетішин на Хмельниччині своїм розпорядженням призупинив навчання у школах і позашкільних навчальних закладах ще 8 грудня до 14. А сьогодні цей термін продовжено до 19 грудня включно. За інформацією лікарів епідеміологічний поріг в місті перевищено на 69,7 відсотків. Більшість захворілих - діти. Про це проінформували у прес-службі ХОДА, повідомляє УНН.

На порозі епідемії сьогодні знаходяться міста Славута і Кам'янець-Подільський.  Впродовж 5-12 грудня епідпоріг на Хмельниччині перевищено на 17,2 відсотки.

За інформацією Хмельницької ОДА, за минулий тиждень на ГРВІ і грип захворіло 7866 людей. З них 5965 захворілих - діти. До медзакладів області госпіталізовано 412 людей, серед яких 276 дітей. Серед захворілих діагностовано 24 випадки захворюваності на грип типу А. Летальних випадків не зафіксовано. Найвищий рівень захворюваності на ГРВІ у містах Нетішин, Кам'янець-Подільський і Славута. Проте, навчання школярів призупинено виключно у місті Нетішин.

 

Українські Національні Новини

Суспільство