u-nimechchini-mukha-zavadila-vstanoviti-svitoviy-rekord

У Німеччині муха завадила встановити світовий рекорд

 • 12397 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. У німецькому місті Нідда муха завадила встановити світовий рекорд щодо створення найбільшого ланцюжка з міні-доміно. Про це повідомляє Der Spiegel, передає УНН.

Повідомляється, що учасники експерименту планували збудувати ряд з 600 тисяч камінців. Вони встигли поставити 596 229 камінців, коли один з них зачепила муха, що летіла повз. На створення ланцюжка пішло два тижні, в його "будівництві" брали участь більше 20 осіб. Падіння камінців тривало 15 хвилин.

"Камінці були розміром з ніготь мізинця. Муха спровокувала реакцію завчасно, і у нас не було часу для того, щоб відновити всі частини", - повідомив організатор заходу Патрік Зіннер.

Однак повідомляється, що був встановлений новий рекорд по створенню найдовшого ланцюжка міні-доміно, але не в усьому світі, а тільки в Німеччині (раніше він становив 538 тисяч камінців).

Нагадаємо, в Німеччині в п'ятницю, 3 серпня, двоє чоловіків похилого віку втекли зі свого будинку для людей похилого віку, щоб відвідати рок-фестиваль Wacken Open Air.

Українські Національні Новини

Новини Світу