u-nimechchyni-politsiia-znaishla-zhyvoiu-malenku-donku-vbytoi-ukrainky

У Німеччині поліція знайшла живою маленьку доньку вбитої українки

 • 66944 переглядiв

Поліція знайшла живою новонароджену доньку вбитої 27-річної українки в Німеччині та затримала двох підозрюваних, тоді як 51-річна мати жертви залишається зниклою безвісти.

Новонароджену дитину 27-річної українки яку за до кінця не з'ясованих обставин вбили у німецькому місті Гоккенгаймі (земля Баден-Вюртемберг) знайшли живою і неушкодженою. Поліція затримала імовірних убивць жінки. Про це повідомляється у спільному пресрелізі прокуратури та головного управління поліції Мангейма, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що ввечері 13 березня в районі Рейн-Неккар затримали двох осіб віком 43 і 44 років. Поліція підозрює, що саме вони могли вбити 27-річну українку. 14 березня обох доправили в СІЗО.

Під час затримання було виявлено п'ятитижневу дівчинку неушкодженою, її доправили до лікарні. Після порівняння ДНК стало зрозуміло, що це донька вбитої. Нині нею опікується управління у справах молоді,

- йдеться у повідомленні.

Однак невідомим залишається місцеперебування 51-річної матері загиблої. Спеціальна комісія інтенсивно продовжує пошуки та просить можливих свідків вийти на зв’язок.

Нагадаємо

7 березня у німецькому Гоккенгайм на рампі НАТО (пункт пропуску для військових на річках) було знайдено тіло молодої біженки з України, яка раніше вважалася зниклою.

Поліція оголосила, що 27-річна жінка померла внаслідок зовнішнього насильства, відтак розпочала розслідування за фактом вбивства.

Пізніше стало відомо, що зникли безвісти 51-річна мати та 5-тижнева донька загиблої.