u-nkrekp-zayavili-scho-vovka-ne-bude-u-shtati-regulyatora

У НКРЕКП заявили, що Вовка не буде у штаті регулятора

 • 4844 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Колишнього голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг, Дмитра Вовка не матиме почаду радника в штаті регулятора. Про це УНН повідомила новообрана голова НКРЕКП Оксана Кривенко.

"У штаті не передбачена посада радника", - повідомила вона.

Раніше низка ЗМІ повідомляли, що Вовк може обійняти посаду радника голови НКРЕКП.

Як повідомляв УНН, 6 червня на закритому засіданні НКРЕКП головою регулятора обрано Оксану Кривенко. Вона стала першою в історії жінкою на чолі українського регулятора.

Оксана Кривенко працює в енергетичній галузі понад 17 років; пройшла шлях від спеціаліста до заступника директора департаменту із регулювання відносин у нафтогазовій сфері НКРЕКП, повідомляли раніше у прес-службі регулятора.

Нагадаємо, 5 червня завершено процедуру оформлення на роботу членів регулятора, відібраних за результатами відкритого конкурсного відбору та призначених указами Президента України від 29 травня.

За результатами відкритого конкурсного відбору Президент указами призначив Олену Антонову, Дмитра Коваленка, Оксану Кривенко, Євгена Магльованного та Олександра Формагея членами НКРЕКП.

Українські Національні Новини

Політика