u-odesi-gorila-budivlya-morekhidnogo-uchilischa-imeni-marineska

У Одесі горіла будівля морехідного училища імені Марінеска

 • 15566 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Рятувальники ліквідували пожежу в орендованому приміщенні морехідного училища ім. О.І. Марінеска по вулиці Канатній в Одесі. Про це повідомив прес-центр ДСНС в Одеській області, передає УНН.

"Завдяки своєчасним діям, рятувальники локалізували пожежу (у четвер, 7 червня) о 18:59 та о 19:02 повністю її ліквідували. Пошкоджене вогнем приміщення належить Одеському морехідному училищі ім. О.І. Марінеска та передано в оренду фізичній особі - підприємцю", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 7 червня о 18:30 до служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому будинку на вул. Канатна.

Через 14 хвилин до місця виклику прибуло пожежно-рятувальне відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини і було встановлено, що виникло загорання на площі 40 кв. м. в приміщенні на другому поверсі будівлі.

Гасіння пожежі ускладнювалось наявністю горючих матеріалів будівельних конструкцій приміщення та сильним задимленням середовища. Під час ліквідації пожежі працівники ДСНС використовували індивідуальні засоби захисту органів дихання та зору.

До ліквідації пожежі підрозділи залучались за підвищеним номером виклику у складі 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 28 чоловік особового складу. Причини і обставини виникнення пожежі встановлюються. Жертв та постраждалих немає.

Раніше в Одесі вшанували пам'ять Олександра Маринеска

Українські Національні Новини

Кримінал та НП