u-pecherskomu-raysudi-zayavili-scho-ne-davali-dozvil-na-obshuki-u-s-shustera

У Печерському райсуді заявили, що не давали дозвіл на обшуки у С.Шустера

 • 11622 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Прес-служба Печерського районного суду Києва заявила, що в провадженні суду клопотань органів досудового розслідування чи прокурора про надання обшуку, що стосуються ведучого Савіка Шустера, не перебувало. Про це йдеться у повідомленні Печерського райсуду у Facebook, передає УНН.

"2 листопада 2016 року слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва Карабанем В.М. у відкритому судовому засіданні були розглянуті клопотання прокурора щодо надання тимчасового доступу до речей та документів, які перебувають у володінні кіпрських компаній та банку Республіки Кіпр, які стосуються надання або повернення фінансового кредиту наданого Савіку Шустеру за договором позики (копії документів)", - йдеться у повідомленні.

"Таким чином, в провадженні суду клопотань органів досудового розслідування чи прокурора про надання обшуку, що стосуються Савіка Шустера, не перебувало", - додали у суді.

Нагадаємо, генеральний директор каналу "3S.tv" Павло Єлізаров раніше на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Печерський районний суд Києва ухвалив обшукати житло і студію ведучого Савіка Шустера.

Українські Національні Новини

Політика