u-pidmoskovyi-rozpochali-budivnitstvo-maketu-reykhstagu

У Підмосков’ї побудують макет Рейхстагу

 • 11812 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Міністерство оборони Росії будує в парку "Патріот" у підмосковному місті Кубинка макет Рейхстагу. Про це, виступаючи сьогодні в держдумі РФ, заявив очільник оборонного відомства Сергій Шойгу, повідомляє УНН із посиланням на ВВС.

"У парку "Патріот" будуємо Рейхстаг. Не в повному вигляді, але для того, щоб наші юнармійці (учасники руху "Юнармія" – ред.) могли штурмувати не будь-що, а конкретне місце", – заявив С.Шойгу.

Також він розповів, що в парку збудують "партизанське село", де будуть розташовані корівник, свинарник, кухня, "землянка замполіта" і "клас підготовки підривників". За словами С.Шойгу, в парку також створюють цілу "лінію фронту" з окопами і бліндажами.

Відповідаючи на запитання депутатів, міністр висловився проти обов'язкових уроків з початкової військової підготовки.

"Якщо йдеться про початкову військову підготовку, то, напевно, вона має бути факультативною більше. Ми не повинні мілітаризувати країну безкінечно", – сказав він.

Молодіжний рух "Юнармія" з’явився в Росії у жовтні 2015 року. Він був заснований з ініціативи міністра оборони на основі "Руху юних патріотів".

Нагадаємо, під час сьогоднішнього виступу в Держдумі С.Шойгу також заявив про створення в Росії військ інформаційних операцій.

Українські Національні Новини

Новини Світу