u-podrugi-radikala-ribalki-zyavivsya-novenkiy-porsche-panamera

У подруги радикала Рибалки з'явився новенький Porsche Panamera

 • 34953 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. На початку листопада 2017 року подруга народного депутата від "Радикальної партії" Сергія Рибалки Анастасія Байбородіна зареєструвала на себе автомобіль Porsche Panamera 2017 року. Дані про це містить витяг з Єдиного державного реєстру МВС, передає УНН.

Новенький Porsche Panamera із чотирилітровим двигуном Байбородіна зареєструвала 2 листопада 2017 року, орієнтовно за місяць до свого дня народження. Елітне авто обійшлося подрузі нардепа у більше 5 млн грн. Зокрема, офіційний дилер Porsche в Україні пропонує цю модель (із такими ж технічними характеристиками) за 5,5 - 7,1 млн грн.

Згідно із витягом з Єдиного державного реєстру МВС, Байбородіна володіє ще й Mercedes-Benz S 600L 2001 року випуску. Такий автомобіль подруга нардепа зареєструвала у квітні 2014 року.

Нагадаємо, що свій день народження Байбородіна разом із Рибалкою святкувала у США. Як подарунок на рекламних екранах Таймс Скверу у Нью-Йорку були розміщенні їх спільні фото. Тоді лідер Радикальної партії Олег Ляшко розкритикував за це Рибалку і закликав визначитися: бути надалі у партії і працювати або ж "займатися понтами".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП