u-polschi-ukrayintsya-zasudili-na-9-rokiv-cherez-smertelne-dtp

У Польщі українця засудили на 9 років через смертельне ДТП

 • 13706 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Польський суд у середу призначив українцю міру покарання у вигляді 9 років та 1 місяць позбавлення волі та довічної заборони на керування авто після того, як чоловік збив насмерть двох підлітків у місті Зелена-Гура, що знаходиться на заході Польщі, передає УНН з посиланням на TVN 24.

Зокрема, Владислава К., який є громадянином України, звинуватили у вбивстві двох підлітків 14 та 16 років напередодні Нового року.

Як повідомляють польські ЗМІ, жертви йшли по тротуару, коли водій втратив контроль над керуванням і врізався в них. Підлітки загинули на місці.

На момент ДТП чоловік знаходився у нетверезому стані. Він стверджує, що не пам’ятає самого інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна з постраждалих у ДТП в Харкові померла в лікарні

У середу відбулось останнє сухання цього процесу. Прокурор вимагав найвищої можливої міри покарання у вигляді 12 років позбавлення волі, але, враховуючи пом’якшувальні обставини, суд обрав міру покарання у вигляді 9 років та 1 місяця позбавлення волі, а також заборону на подальше керування автотранспортним засобом та виплату сім'ям потерпілих компенсації у розмірі 50 00 злотих.

Нагадаємо, 18 жовтня орієнтовно о 20:45 в Харкові по вулиці Сумській, в результаті зіткнення двох позашляховиків з виїздом на тротуар постраждали 11 осіб — загинули 5 пішоходів і 6 пішоходів з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані в лікувальні установи. Автомобіль в’їхав в групу людей, які стояли на тротуарі і чекали зеленого світла світлофора.

Українські Національні Новини

Новини Світу