u-posolstvi-ssha-ne-vvazhayut-vibukh-bilya-dippredstavnitstva-teraktom

У посольстві США не вважають вибух біля диппредставництва терактом

 • 8662 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У посольстві США в Києві заявили, що не вважають вибух на території американського диппредставництва терористичним актом, додавши, що ніхто із персоналу не постраждав і установа працює в звичайному режимі. Про це йдеться в оприлюдненій у Facebook заяві посольства США, передає УНН.

У посольстві підтвердили, що "стався інцидент з використанням невеликого запалювального пристрою невдовзі після 00:00 8 червня на території посольства. "Це не спричинило ніяких пошкоджень власності посольства. Ніхто із персоналу не постраждав", - йдеться у заяві.

"Посольство працює в звичайному режимі. На цей час, ми не вважаємо цей інцидент терористичним актом. Посольство тісно співпрацює з нашими партнерами з місцевих правоохоронних органів у розслідуванні цього інциденту", - додали у посольстві.

Нагадаємо, у ніч на 8 червня очевидці повідомили УНН про те, що у районі посольства США в місті Київ було чутно звук, схожий на вибух. Поліція повідомила, що розпочала перевірку інформації про можливий вибух.

За даними поліції, вибух на території посольства США у Києві стався, коли невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Розпочато кримінальне провадження. Справу кваліфіковано як теракт.

Українські Національні Новини

Політика