u-posolstvi-ssha-prokhodyat-zustrichi-z-predstavnikami-riznikh-politichnikh-sil-ukrayini-m-yovanovich

У посольстві США проходять зустрічі з представниками різних політичних сил України – М.Йованович

 • 9712 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У посольстві США проходять зустрічі з представниками різних політичних сил України. Про це в інтерв’ю одному з українських телеканалів розповіла посол США в Україні Марі Йованович, повідомляє УНН.

“Ми тут у посольстві, і я особисто, зустрічаємось з різними політиками. Я думаю, що це одна з причин чому ми тут — дізнатись, що відбувається в Україні, які різні групи, різні політики, різні частини суспільства. Ми збираємо думки і висновки з перших рук і повідомляємо у Вашингтон про те, що бачимо”, — розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол США в Україні розповіла як їй працюється з П. Порошенко

На репліку ведучої про те, що на думку українців США мають владу над українськими політиками, посол відповіла: “О! Ви так гадаєте? Я думаю, що як і у будь-яких інших відносинах, ми маємо тривалі стосунки з політиками з різних політичних діапазонів в Україні і обговорюємо різноманітні питання. Це ж взаємні поступки, це міцні стосунки”.

Як раныше повідомляв УНН, посол США в Україні Марі Йованович переконана, що США й надалі підтримуватимуть Україну. Про це вона заявила в інтерв’ю одному з українських телеканалів.

Українські Національні Новини

Політика