u-pp-krakovets-na-polskomu-kordoni-stratuvav-eksperiment-z-rozdilennya-smug-rukhu

У ПП "Краковець" на польському кордоні стартував експеримент з розділення смуг руху

 • 41000 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. На українсько-польському кордоні перед пунктом пропуску "Краковець" з четверга стартував експеримент, у рамках якого виокремлено додаткову смугу руху для легкових транспортних засобів української реєстрації та автомобілів, на яких слідують громадяни ЄС, передає УНН з посиланням на прес-службу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

"З 22 грудня цього року, розпочато проведення експерименту на українсько-польському кордоні перед пунктом пропуску "Краковець". В рамках цього експерименту перед самим пунктом пропуску виокремлено додаткову смугу руху для легкових транспортних засобів української реєстрації та автомобілів, на яких слідують громадяни Європейського Союзу", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що зазначена категорія транспортних засобів слідуватиме до пункту пропуску по крайній лівій смузі, напрямок їх руху додатково визначений відповідними дорожніми знаками та дорожнім обладнанням.

"Для скеровування автомобілів та проведення роз'яснювальної роботи в місці розділення смуг руху організовано спільне чергування прикордонників та патрульної поліції", - сказано у повідомленні.

Зауважується, що експеримент передусім спрямований на мінімізацію незручностей та зменшення часу очікування під час проходження прикордонних формальностей подорожуючими.

Українські Національні Новини

Суспільство