u-putina-prokomentuvali-zaklik-amerikanskikh-zmi-pidirvati-krimskiy-mist

У Путіна прокоментували заклик американських ЗМІ підірвати Кримський міст

 • 39900 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. У Кремлі вважають, що правоохоронні органи США мають звернути увагу на статтю американського видання The Washington Examiner про необхідність знищити відкритий цього тижня міст з Росії до тимчасово окупованого Криму. Таку думку висловив в.о. прес-секретаря президента Росії Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Це (статтю із закликом підірвати міст – ред.) можна розцінювати тільки як безумство, напевно, це потворний прояв неякісної журналістики, що межує із закликами, на які є сенс звернути увагу правоохоронним органам, зокрема і Сполучених Штатів Америки", - зазначив він, коментуючи публікацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО відреагувало на відкриття Росією Кримського мосту

Як повідомляв УНН, президент РФ Володимир Путін 15 травня відкрив автодорожню частину Кримського мосту. Будівництво залізничної частини транспортного переходу триває, відкриття планується в 2019 році. Кримський міст з’єднав Керченський півострів (Крим) з Таманським півостровом (Краснодарський край), а “необхідність” у його будівництві виникла після анексії Криму Росією в 2014 році.

Американське видання Washington Examiner в той же день опублікувало статтю із закликами підірвати Кримський міст. Її автор, зокрема, написав, що "Україна тепер повинна знищити елементи моста", що у неї "є засоби для нанесення авіаударів".

Українські Національні Новини

Політика