u-radi-zareyestruvali-dva-proekti-postanovi-pro-vidstoronennya-avakova

У Раді зареєстрували два проекти постанови про відсторонення Авакова

 • 15916 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. У Верховній Раді зареєстрували одразу два проекти постанови про відсторонення Арсена Авакова від виконання повноважень міністра внутрішніх справ України, передає УНН.

Автором проекту постанови № 7250 "Про відсторонення Авакова А.Б. від виконання повноважень Міністра внутрішніх справ України" є народний депутат Юрій Левченко.

Ще один проект постанови № 7252 "Про Звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України з вимогою відсторонити Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б. від виконання обов'язків на час розслідування НАБУ справи про закупівлю рюкзаків МВС протягом 2014-2015 років" зареєстрував Сергій Каплін.

Наразі пояснювальні записки до обох документів у системі ВР відсутні.

Раніше народний депутат Юрій Левченко зазначив, що у Верховній Раді відмовляються реєструвати проект постанови про відсторонення А.Авакова.

Зазначимо, напередодні у ЗМІ з'явилася інформація, що НАБУ прийшло з обшуками до сина голови МВС України Арсена Авакова. Згодом НАБУ підтвердило обшуки у справі "рюкзаків Авакова".

Потім у НАБУ повідомили, що затримали колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря і ще двох фігурантів кримінального провадження щодо розтрати понад 14 млн грн МВС при закупівлі рюкзаків. Одним із затриманих став син голови МВС Арсена Авакова Олександр. Усім трьом повідомили про підозру.

Українські Національні Новини

Політика