u-rf-proponuyut-rozglyadati-yak-terorizm-namiri-ukrayini-pozbaviti-krim-pitnoyi-vodi

У РФ пропонують розглядати як тероризм наміри України позбавити Крим питної води

 • 15323 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Будь-які погрози з боку України щодо цивільної інфраструктури Криму слід розглядати як акт тероризму. Як повідомляє ТАСС, про це заявила в четвер на брифінгу директор департаменту інформації та друку МЗС Росії Марія Захарова, передає УНН.

"Будь-яка загроза цивільній інфраструктурі кваліфікується в міжнародному законодавстві, зокрема, європейському, як акт тероризму", - зазначила Захарова.

Дуже хотілося б, додала вона, "щоб Київ не опускався до чергового витка такої, за європейською кваліфікацією, терористичної діяльності, не надихав нікого на підриви, підпали, перекриття тощо".

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в районі розташування хімічного підприємства "Кримський титан" на півночі окупованого півострова, біля адмінкордону з материковою частиною України, стався викид невідомої отруйної хімічної речовини, яка, особливо після опадів, утворює на металевих предметах, деревах, дахах будинків і навіть всередині приміщень маслянистий наліт з коричневим або жовто-зеленим відтінком.

Прокуратура АР Крим відкрила кримінальне провадження за фактом забруднення отруйними речовинами повітря над північною частиною півострова.

Українські Національні Новини

Політика