u-rf-zaiavyly-pro-masovanu-nichnu-ataku-droniv-pid-udaramy-buly-naftovyi-zavod-i-naftobaza

У рф заявили про масовану нічну атаку дронів: під ударами були нафтовий завод і нафтобаза

 • 44844 переглядiв

Масовані нічні атаки безпілотників вразили нафтовий завод і нафтобазу в російських регіонах, спричинивши пожежі.

У ніч на вівторок влада відразу семи російських регіонів повідомила про атаки дронів.  У двох регіонах - орловській  і нижегородській областях - удари припали на нафтовий завод і нафтобазу, повідомляє УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

Уранці міністерство оборони рф заявило, що протягом ночі російські ППО "знищили і перехопили" над російськими регіонами 25 українських безпілотників "літакового типу". У повідомленні російського військового відомства йдеться про те, що над бєлгородською областю знищили сім дронів, над курською - 11, над московською та орловською - по два, а в брянській, ленінградській і тульській областях - по одному.

Губернатори орловської та нижегородської областей підтвердили, що внаслідок влучень дронів почалися пожежі на розташованих там підприємствах паливно-енергетичного комплексу.

При цьому міністерство оборони не згадує удару по НПЗ у нижегородській області.

Губернатор орловської області рф андрій кличков заявив, що атаці зазнав об'єкт паливно-енергетичного комплексу. Виникла пожежа.

Губернатор нижегородської області гліб нікітін підтвердив дані про удар безпілотника по нафтопереробному заводу в кстові.

"Вранці на кстовську промзону, на об'єкт паливно-енергетичного комплексу, було здійснено атаку безпілотних літальних апаратів", – заявив нікітін.

Унаслідок удару сталася пожежа на одній із установок з переробки нафти.

12.03.24, 06:11 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Війна