u-rnbo-poperedyly-shcho-ukrainu-chekaiut-3-4-neprosti-misiatsi-chomu

У РНБО попередили, що Україну чекають 3-4 непрості місяці: чому

 • 108951 переглядiв

росія розгортає потужну кампанію з дискредитації вищого військового і політичного керівництва України на 3-4 місяці, пов'язану з темою виборів в Україні.

російська федерація розгортає дуже потужну кампанію по дискредитації вищого військово-політичного керівництва України, яка може тривати 3-4 місяці. Вона буде стосуватися виборів в України. Про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Те, що стосується допомоги від диктаторських режимів, то я можу сказати, що воно їм точно не допоможе. Так, нам буде складно. Три-чотири місяці у нас будуть дуже важкими, я це заявляю, тому що російська федерація розгортає зараз дуже потужну кампанію по дискредитації вищого військово-політичного керівництва нашої країни. Вона починає розповідати, що вони провели в себе вибори під час війни, а ми не проводимо. Таке безглуздя, на яке вони будуть зараз робити ставку, ми готові до будь-яких викликів", - сказав Данілов.

Нагадаємо

Наприкінці лютого начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів журналістами, що росія почала проводити операцію "Майдан 3", щоб створити ситуацію, при якій поставити під сумнів легітимність не стільки Президента, скільки прийняття рішень взагалі в Україні, аби завдати військової поразки Україні на полі бою в червні 2024 року.