u-rosiyi-lyutuyut-lisovi-pozhezhi-v-11-regionakh

У Росії лютують лісові пожежі в 11 регіонах

 • 11514 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. За три вихідних і святкових дня ліквідовано 129 лісових пожеж в 29 регіонах Росії. Тривають роботи з гасіння 43 пожеж в 11 регіонах. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Федерального агентства лісового господарства.

Також зазначається, що за інформацією регіональних диспетчерських служб лісового господарства, за три вихідних і святкових дня, 10,11 і 12 червня, лісопожежні сили і залучені особи ліквідували 129 лісових пожеж на площі, пройденої вогнем, понад 40 тисяч га. Найбільша площа ліквідації припала на Амурську область. Населені пункти та об'єкти економіки від лісових пожеж не постраждали.

Відносно ситуації на 00:00 мск 13 червня 2018 року лісопожежні сили і залучені особи проводять роботи по гасінню 43 лісових пожеж на площі, пройденої вогнем, понад 33 тисяч га в Амурській, Іркутській областях, Хабаровському, Забайкальському, Красноярському краї, республіках Саха (Якутія ), Тива, Алтай, Бурятія, Хакасія.

Як повідомляв УНН, протягом 13-15 червня в більшості регіонів України, за винятком заходу, півночі, Черкаської та Полтавської областей, збережеться п'ятий ступінь пожежної небезпеки.

Українські Національні Новини

Новини Світу