u-sbu-dopitali-nardepa-s-melnichuka-u-spravi-pro-stvorennya-terorganizatsiyi

У СБУ допитали нардепа С.Мельничука у справі про створення терорганізації

 • 13241 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. У Головному управлінні Служби безпеки України у Києві та Київської області допитали як свідка народного депутат України Сергія Мельничук у кримінальному провадженні щодо створення терористичної організації на Луганщині. Про це повідомив журналістам заступникм начальника слідчого відділу ГУ СБУ у Києві та Київської області Максим Скрипка, передає кореспондент УНН.

"Щойно відбувся допит народного депутата Мельничука у приміщенні Головного управління. Хочу сказати, що Мельничук був допитаний як свідок, у кримінальному проваджені, яке розслідується управлінням СБУ в Луганській області. Нашим слідчим відділом, виконувалася постанова про проведення слідчих дій на іншій території", - сказав слідчий.

М.Скрипка розповів, що кримінальне провадження за статею 258-3 ККУ (створення терористичної організації), було зареєстроване за заявами конкретник осіб, і в межах цього провадження перевіряється інформація, яка вказана в заяві.

"Допитується велика кількість свідків, в тому числі і сьогодні був допит свідків", - уточнив він.

Він також додав, що заяви надійшли від громадян України, які на сьогодні є потерпілими у цьому кримінальному проваджені. 

"Вони написали заяви, про те що їм було завдано шкоду. У зв'язку з цим вони були визнані потерпілими співробітниками СБУ в Луганській області", - сказав він.

Як повідомляв УНН, на сьогодні підозр у справі, в якій допитували С.Мельничука, ще немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП