u-serpni-riven-investitsiy-u-nerukhomist-zris-na-20-5

У серпні рівень інвестицій у нерухомість зріс на 20,5%

 • 8156 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Протягом серпня 2018 року обсяг інвестицій у нерухомість Києва становив еквівалент 29 млн 780 тис. Дол. США, що на 20,5% більше, ніж у липні. Про це повідомляє експерт з нерухомості Олена Біберова, пише УНН.

"У серпні ми спостерігали активізацію попиту на квартири і об'єкти нежитлового фонду практично у всіх цінових сегментах, що свідчить про старт ділового сезону. Якщо говорити про квартири, то затребувані були як об'єкти в новобудовах у багатьох районах міста, так і в будинках старої забудови в центрі столиці. При виборі комерційних приміщень покупці звертали увагу на місце розташування, наявність ремонту. Не дивлячись на кінець літнього сезону, був попит на покупку приватних будинків в передмісті", - прокоментувала ситуацію на ринку нерухомості Олена Біберова.

Додамо, що у вересні також очікується висока активність.

Як повідомляв УНН, експерти одностайні в тому, що, не дивлячись на літній період, ринок житлової нерухомості досить активний. Причини криються не лише в зростанні курсу долара, але і в фінансових інструментах, які використовують забудовники для стимуляції попиту. Наприклад, найбільший столичний забудовник "Київміськбуд" пропонує інвесторам низку фінансових інструментів, які дають можливість придбати житло на вигідних умовах. Йдеться про іпотеку, розстрочку або знижку в умовах стовідсоткової оплати.

Українські Національні Новини

Київ