u-shveytsariyi-mozhut-dozvoliti-podorozhi-lishe-lyudyam-yaki-vaktsinuvalisya

У Швейцарії можуть дозволити подорожі лише вакцинованим особам

 • 12185 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Президент Швейцарії Гі Пармелен переконаний, що незабаром сертифікат про щеплення проти Covid-19 стане обов'язковим для міжнародних рейсів. Про це пише УНН з посиланням на The Local.

Цитата

“Надалі кожному, хто бажає подорожувати, потрібно буде зробити щеплення”, — сказав Пармелін.

Він також зазначив, що вважав би “доцільним і зрозумілим” те, що організатори футбольних матчів або концертів, ставлять ту саму вимогу.

Деталі

На сьогоднішній день не існує широко розповсюдженого зобов’язання для міжнародних мандрівників подавати докази вакцинації перед тим, як їм дозволено сісти в літак або в’їхати до більшості країн. До слова, багато країн, включаючи Швейцарію, вимагають підтвердження негативного тесту Covid-19.

Нагадаємо

Раніше Швейцарська агенція терапевтичних продуктів (Swissmedic) схвалила для використання першу вакцину проти COVID-19 у країні від виробників Pfizer і BioNTech. На сьогодні за даними МОЗ, список країн “червоної” зони складається з 80 держав, серед них - Швейцарія.

За даними Worldometers, у Швейцарії коронавірусом захворіло 550 224 осіб, 9 907 з них померли, 499 524 осіб вилікувалися.

Українські Національні Новини

Здоров'я