u-ssha-hotuiutsia-do-areshtu-aktyviv-trampa

У США готуються до арешту активів Трампа

 • 43636 переглядiв

Генеральна прокуратура Нью-Йорка подала судові рішення про можливий арешт активів Дональда Трампа, включаючи його поле для гольфу Seven Springs і маєток, в рамках зусиль зі стягнення 464 мільйонів доларів з Трампа і його сім'ї після нещодавнього судового рішення, винесеного проти них.

Офіс генерального прокурора Нью-Йорка оприлюднив судові рішення в окрузі Вестчестер, що є першою ознакою того, що штат готується спробувати арештувати поле для гольфу Дональда Трампа та приватний маєток на північ від Манхеттена, відомий як Сім джерел. Про це пише CNN, передає УНН.

Деталі

Адвокати штату внесли рішення в канцелярію округу Вестчестер 6 березня, лише через тиждень після того, як суддя Артур Енгорон офіційно оприлюднив своє рішення про стягнення 464 мільйонів доларів проти Трампа, його синів Дональда Трампа-молодшого та Еріка Трампа, а також організації Трампа.

Зазначається, що рішення проти Трампа та труднощі, які має колишній президент США із забезпеченням застави, поки він оскаржує вирок, безпосередньо вдаряють по іміджу Трампа як мільярдера, оскільки він намагається зібрати більше грошей як на свої судові рахунки, так і на третю кандидатуру в Білий дім.

Рішення вже винесено в Нью-Йорку, де розташована власність Трампа , включаючи Trump Tower, його пентхаус у Trump Tower, 40 Wall Street, його готель навпроти Центрального парку та численні житлові будинки.

Згідно з оглядом, судові рішення не виносилися в округах Флориди, включаючи Маямі чи Палм-Біч, де розташована власність Трампа Мар-а-Лаго, гольф-клуб Trump National Doral і курорт, або округ Кук, штат Іллінойс, де розташований готель Трампа в Чикаго.

Тепер у Трампа є чотири дні, щоб виконати вирок або змусити апеляційний суд дозволити йому опублікувати меншу суму або відкласти оприлюднення платежу до закінчення апеляції.

Трамп не зміг забезпечити заставу в $454 млн для апеляції у справі про шахрайство19.03.24, 05:04 • [views_0]