u-ssha-skasuvali-bilshe-tisyachi-reysiv-cherez-nablizhennya-uraganu-florens

У США скасували більше тисячі рейсів через наближення урагану “Флоренс”

 • 10198 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Авіакомпанії у США скасували понад 1000 рейсів, запланованих на четвер і п’ятницю в штатах Північна Кароліна, Південна Кароліна та Вірджинія через ураган “Флоренс”, який наближається до східного узбережжя зі швидкістю вітрів 110 км/год, передає УНН з посиланням на CNBC.

Ураган послабшав до другої категорії, але федеральні синоптики застерігають, що він може принести понад 2 футів (більше 60 см) опадів на узбережжі Північної Кароліни та на північному сході Південної Кароліни. А це у свою чергу може викликати “катастрофічні повені”.

Міжнародний аеропорт Чарльстона у Південній Кароліні було закрито увечері в середу щонайменше до п’ятниці, повідомили у прес-службі. Робота також була призупинена в декількох менших аеропортах регіону.

Американська авіакомпанія Southwest Airlines повідомила, що планує припинити вильоти з міжнародного аеропорту Північної Кароліни Шарлотт/Дуглас в четвер або в п’ятницю ввечері. Авіалінії American Airlines скасували більше 700 рейсів в регіоні аж до неділі.

Як повідомляв УНН, близько 300 тисяч жителів штату Південна Кароліна вже евакуйовані з прибережних зон в зв’язку з наближенням урагану “Флоренс” з боку Атлантичного океану.

Українські Національні Новини

Новини Світу