u-ssha-stvoryuyetsya-tsentr-dlya-borotbi-z-propagandoyu

У США створюється центр для боротьби з пропагандою

 • 8171 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Відповідно до закону про оборонну політику на 2017 рік, підписаного президентом США Бараком Обамою в п'ятницю, у Сполучених Штатах планується створення центру для боротьби з іноземною пропагандою і дезінформацією, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Центр повинен буде "очолювати, синхронізувати і координувати зусилля федерального уряду з розпізнавання, розуміння, викриття та протидії закордонній державній і недержавній пропаганді і дезінформації, спрямованої на підрив інтересів національної безпеки США".

На сайті Білого дому повідомляється, що організація має почати роботу вже в першій половині 2017 року.

У документі також говориться про припинення двостороннього військового співробітництва з РФ, поки Москва не припинить окупацію української території, не виконуватиме умови мінських угод і сприяти припиненню вогню на сході України, а також не перестане загрожувати суверенітету і територіальній цілісності не лише України, а й членів НАТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Білий дім виступив проти пропозиції республіканців створити в рамках системи виконавчих органів робочу групу з боротьби з російською пропагандою.

Українські Національні Новини

Новини Світу