u-ssha-zhinka-striliala-u-vodiiv-zaiavyvshy-shcho-boh-veliv-yii-tse-cherez-zatemnennia

У США жінка стріляла у водіїв, заявивши, що Бог велів їй це через затемнення

 • 22333 переглядiв

Жінка підстрелила двох водіїв у Флориді, стверджуючи, що їй це було наказано Богом через сонячне затемнення, і була заарештована і звинувачена в замаху на вбивство.

В американському штаті Флорида жінка, яка заявила, що збирається влаштувати стрілянину за вказівкою Бога через сонячне затемнення, підстрелила двох водіїв, з посиланням на дорожній патруль штату повідомляє AP, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, жінка виписалася з готелю і сказала співробітникам, що збирається влаштувати стрілянину "за вказівкою Бога через сонячне затемнення", а потім підстрелила двох водіїв на міжштатній автомагістралі, після чого її заарештували та звинуватили у замаху на вбивство у понеділок.

22-річна Тайлон Нішель Селестін з Джорджії виїхала на шосе за 180 кілометрів від кордону з Алабамою у районі Флориди Панхендл і попрямувала на захід. У радіусі 8 кілометрів вона кілька разів вистрілила в машину, що проїжджала, зачепивши руку водія, ідеться в заяві відомства.

Потім вона вистрілила у другу машину, поранивши водія у шию. Водій отримав травми та був госпіталізований.

Поліцейські зупинили жінку після того, як вона проїхала близько 26 кілометрів, і знайшли у неї гвинтівку AR-15 і 9-мм пістолет. Її затримали та помістили до в'язниці округу Голмс. Їй було висунуто обвинувачення в замаху на вбивство, заподіянні травм за обтяжливих обставин з використанням смертоносної зброї та неналежному використанні вогнепальної зброї.

Нагадаємо

Повне сонячне затемнення охопило Північну Америку 8 квітня, його було видно від Мексики до США та Канади.