u-ssha-znayshli-neopublikovanu-stattyu-v-cherchillya-pro-pozazemne-zhittya

У США знайшли неопубліковану статтю В.Черчілля про позаземне життя

 • 14521 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. У США виявили 11 сторінок неопублікованої статті британського політика Вінстона Черчілля під назвою "Чи ми одні у Всесвіті?" з його роздумами про Всесвіт, планети інших систем та можливе життя на них, передає УНН з посиланням на Nature.

Зазначається, що текст статті в 2016 році виявив ізраїльський астрофізик, автор робіт з популяризації науки і математики Лівіо Маріо. Документ йому передав директор Музею Вінстона Черчілля у Фултоні (США).

Відомо, що стаття В.Черчілля на 11-сторінках була написана у 1939 році і призначалася для публікації в газеті.

Зокрема, він у міркуваннях В.Черчілля відображається багато сучасних аргументів в астробіології. По суті, він спирається на "принцип коперника", за яким Земля не є унікальною, і у Всесвіті можуть існувати кілька планетарних систем, де може бути життя.

Крім того В.Черчілль визначив те, що відоме сьогодні як "придатна для життя зона". Тобто вузька область навколо зірки, де не занадто холодно чи занадто жарко, тому там може існувати вода у формі рідини.

Як повідомляв УНН, ізральський ілюстратор Аміт Шимоні перемалював фото світових лідерів, зокрема, Б.Обами, А.Меркель, В.Черчілля, Д.Трампа та інших в образах хіпстерів.

Українські Національні Новини

Новини Світу