u-stolitsi-zatrimali-gromadyanina-rosiyi-iz-rozfasovanimi-narkotikami

У столиці затримали громадянина Росії із розфасованими наркотиками

 • 10864 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. У Подільському районі столиці правоохоронці затримали громадянина Росії та вилучили у нього речовини, схожі на амфетамін, марихуану та невідому кришталеву речовину. Усе це направили на експертне дослідження. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Національної полції Києва.

Близько півночі група швидкого реагування на вулиці Братській звернула увагу на двох підозрілих осіб: чоловіки, щойно помітили автомобіль поліції, розвернулися і поспішили у протилежному напрямку.

Командир полку поліції особливого призначення №1 Руслан Цикалюк розповів, що правоохоронці відразу наздогнали та зупинили цих пішоходів. У присутності понятих провели поверхневий огляд - і в одного із них у сумці виявили розфасовані у пакетики речовини, схожі на наркотичні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє службовців Нацгвардії збували у військовій частині амфетамін

"Вже встановлено, що зловмисник – 40-річний громадянин Російської Федерації, на території України проживає з 2009 року, посвідки на тимчасове місце проживання не має", - додав Руслан Цикалюк.

Слідчо-оперативна група Подільського управління поліції задокументувала правопорушення. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Наразі правоохоронці встановлюють, звідки у зловмисника наркотики та з якою метою він їх зберігав.

Як повідомляв УНН, співробітники СБУ виявили у Кіровоградській області плантацію марихуани, яку вирощував росіянин-нелегал.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП