u-torhovomu-tsentri-v-sidnei-stavsia-napad-z-nozhem-zahynuly-6-liudei-sered-postrazhdalykh-nemovlia

У торговому центрі в Сіднеї стався напад з ножем: загинули 6 людей, серед постраждалих немовля

 • 27572 переглядiв

Невідомий чоловік напав на людей у торговому центрі біля пляжу Бонді в Сіднеї, Австралія, в результаті чого загинуло 6 осіб, серед постраждалих 9-місячне немовля, і ще кілька людей були поранені, перш ніж нападника застрелила поліція.

Невідомий чоловік напав на людей у торговельному центрі, розташованому біля пляжу Бонді в Сіднеї в Австралії, у результаті 6 людей загинуло та ще кілька поранені, серед постраждалих є маленька дитина, повідомляє ВВС, пише УНН.

Деталі

О 16:00 за місцевим часом (07:00 за київським часом) у торговому центрі в Сіднеї викликали швидку допомогу через повідомлення про ножові поранення у людей.

Невідомий чоловік напав на відвідувачів торговельного центру.

Поліція повідомила, що "підозрюваний нападник смертельно поранив шістьох людей, перш ніж був застрелений офіцером".

Помічник комісара Ентоні Кук на пресконференції заявив, що нападник діяв сам, про можливі мотиви нападу поки що невідомо.

За даними поліції, кілька людей були відправлені в лікарню в критичному або тяжкому стані. Серед постраждалих є і маленька дитина дев’ятимісячна дитина.

Представник швидкої допомоги Нового Південного Уельсу повідомив, що щонайменше вісім пацієнтів були доставлені до різних лікарень по всьому регіону Сіднея внаслідок нападу.

Нагадаємо

УЄФА посилив безпеку на стадіонах чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів у Мадриді, Парижі та Лондоні через погрози "ІД" здійснити теракти під час матчів.