u-velikikh-mistakh-investor-pereoriyentuvavsya-na-topovikh-zabudovnikiv-ekspert

У великих містах інвестор переорієнтувався на топових забудовників - експерт

 • 10252 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Значну роль під час інвестування у первинне житло відіграє репутація та рівень довіри забудовнику. У великих містах інвестори надають перевагу топовим забудовникам. Про це у коментарі УНН сказав експерт з нерухомості Денис Шульга.

"У великих містах України покупець переорієнтувався і довіряє топовим забудовникам. У яких є ім'я, які давно на ринку. У кінці 2014 року - на початку 2015-го був будівельний бум, і дуже багато девелоперських компаній забудовників з'являлося, була банківська криза і люди забирали гроші з банків і вкладали в нерухомість, в основному у новобудови, і тоді масово з'являлося багато житлових комплексів і будівельних компаній", - сказав Д.Шульга.

Він зауважив, що на сьогодні багато цих компаній не витримують конкуренції.

"Сьогодні ці компанії не витримують конкуренцію, і майбутнє у нас за топовими забудовниками, до кого є довіра. У них є свій особистий капітал. Тому що при таких коливаннях ринку компанії, які будують за рахунок людей і оборотних коштів, вони конкуренцію не витримають.

Топові це, скажу вам не з метою реклами, "Київміськбуд" – найвідоміший київський забудовник, який дуже давно на ринку, до нього є довіра. І подібні компанії – Інтергал Буд – львівський забудовник, але давно на ринку Києва з довірою, Укрбуд, Кан, UDP", - сказав експерт.

Нагадаємо, експерти зауважують, що інвестори стають все більш вимогливими до новобудов та ретельніше вивчають репутацію забудовника

Українські Національні Новини

Економіка