u-velikiy-britaniyi-dosi-ne-zavershili-dopit-skripalya

У Великій Британії досі не завершили допит Скрипаля

 • 10145 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Правоохоронці Великої Британії продовжують допитувати екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля, майже через 10 тижнів після того, як на нього був скоєний напад нервово-паралітичною речовиною "Новічок". Про це повідомляє УНН з посиланням на Sky News.

"Детективи досі продовжують допитувати отруєного шпигуна Сергія Скрипаля ", - йдеться у публікації.

Слідчі, зокрема, хочуть отримати більше інформації про регулярні поїздки Скрипаля до Лондона, його закордонні поїздки, а також його щомісячні зустрічі з його ймовірним колишнім куратором британської таємної служби розвідки MI6 у ресторані у Солсбері.

Нагадаємо, 4 березня 66-річний екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль, засуджений у Росії за шпигунство на користь Великої Британії, і його 33-річна дочка Юлія піддалися в Солсбері впливу нервово-паралітичної речовини типу “Новічок”. Пізніше Лондон виступив з твердженням про те, що ця речовина розроблялася в Росії, і на цій підставі звинуватив Москву в причетності до інциденту.

Як повідомляв УНН, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль, засуджений у РФ за шпигунство на користь Великої Британії, проводив брифінги для співробітників розвідок Чехії та Естонії. Про це повідомила газета The New York Times з посиланням на європейських офіційних осіб, які зажадали не згадувати їхніх імен.

Українські Національні Новини

Новини Світу