u-velykii-brytanii-volontery-vlashtuvaly-sviato-do-dnia-yednosti-dlia-ukrainskykh-viiskovykh

У Великій Британії волонтери влаштували свято до Дня Єдності для українських військових

 • 48184 переглядiв

У День Соборності волонтери британської громадської організації "Єдність України та Великої Британії" організували свято з традиційними українськими стравами, зачісками та концертом для українських солдатів, які проходять підготовку на базах в Англії.

У День Єдності волонтери та волонтерки британської громадської організації "Єдність України та Великої Британії" влаштували свято для українських військових, які нині проходять навчання на базах в Англії. Про це розповіли у Генштабі ЗСУ, передає УНН.

Після року співпраці ми маємо надійну команду волонтерів та волонтерок, де кожен й кожна приносять свій унікальний внесок. … Наші люди сумують за Україною, тому завжди готові порадувати наших військових, адже вони – частинка України.

– розповіла одна із засновниць організації у Британії.

Деталі

Волонтери відзначають, що Unity Day- День Едності став традицією у Великій Британії. Цей день чекають як волонтери, так і військові.

Головна задача волонтерської спільноти Ukraine UK Unity дарувати тепло сердець, підіймати дух наших титанів і створювати позитивні емоції, втілюючи нові ідеї та різноманітність в концертну програму.

Волонтери з українського ресторану готують для військових традиційний борщ та частують гостей свята домашнім салом з цибулею. Команда перукарок-волонтерок створює військовим стильні зачіски. Також на святі традиційно влаштовують концерт, де співають українських пісень.

Збройні Сили України висловили вдячність "за щиру, дієву та системну й багатоаспектну підтримку військовослужбовців операції "ІНТЕРФЛЕКС" громадою волонтерок та волонтерів британської громадської організації "Єдність України та Великої Британії" Ukraine UK Unity."