u-vr-zayavili-scho-u-nikh-ye-doba-dlya-reyestratsiyi-proektu-pro-vidstoronennya-avakova

У ВР заявили, що у них є доба для реєстрації проекту про відсторонення Авакова

 • 49940 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. У Верховної Ради є доба на те, щоб зареєструвати проект постанови про відсторонення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це у коментарі УНН повідомила начальник відділу реєстрації та обліку проходження законопроектів у парламенті Надія Лілейко.

Раніше народний депутат Юрій Левченко зазначив, що у Верховній Раді відмовляються реєструвати проект постанови про відсторонення А.Авакова.

"Вже четверту годину намагаюся зареєструвати у Верховній Раді проект постанови про відсторонення Арсена Авакова від виконання повноважень міністра внутрішніх справ України до закінчення досудового розслідування у кримінальному провадженні №42015000000001349, яке здійснюється НАБУ", - написав він у Facebook.

При цьому у парламенті УНН підтвердили факт надходження такого проекту.

"Проект буде або зареєстровано, або офіційно надана відповідь. У нас є день для того, щоб зареєструвати або надати офіційну відповідь", - зазначила Н.Лілейко.

Зазначимо, напередодні у ЗМІ з'явилася інформація, що НАБУ прийшло з обшуками до сина голови МВС України Арсена Авакова. Згодом НАБУ підтвердило обшуки у справі "рюкзаків Авакова".

Потім у НАБУ повідомили, що затримали колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря і ще двох фігурантів кримінального провадження щодо розтрати понад 14 млн грн МВС при закупівлі рюкзаків. Одним із затриманих став син голови МВС Арсена Авакова Олександр. Усім трьом повідомили про підозру.

Українські Національні Новини

Політика