u-yevpatorii-vnochi-zghoriv-zoopark-zahynulo-ponad-200-tvaryn

У Євпаторії вночі згорів зоопарк: загинуло понад 200 тварин

 • 13620 переглядiв

Масштабна пожежа спалахнула в контактному зоопарку в окупованій Євпаторії, Крим, охопивши всю будівлю і спричинивши загибель понад 200 тварин.

В тимчасово окупованій Євпаторії у Криму сталася масштабна пожежа в контактному зоопарку. Вогонь охопив всю будівлю, понад 200 тварин загинуло. Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на росЗМІ, пише УНН.

Деталі

За попередньою інформацією, вогнем було охоплено дах будівлі. Пожежники, як повідомляє видання, врятували жінку та двох ведмедів.

На місці перебувають пожежно-випробувальна лабораторія та експерти, вони працюють над встановленням причин займання. Інформація щодо загибелі тварин уточнюється. Площа пожежі складає 625 кв м,

- йдеться у повідомленні.

За даними видання, внаслідок пожежі загинуло понад 200 тварин. Представник зоопарку повідомив, що попередньою причиною займання стало коротке замикання проводки холодильника.

Екзотаріум розташований у самому центрі Євпаторії, на території дитячого парку атракціонів. У ньому представлені примати, рептилії, земноводні, комахи, гризуни та птахи.

Нагадаємо

Український азійський чорний ведмідь, на ім'я Ямпіль, якого врятували зі зруйнованого війною зоопарку в Донецьку, знайшов новий дім у шотландському зоопарку "П'ять сестер". Попри початкові побоювання щодо можливого посттравматичного стресового розладу, Ямпіль добре пристосовується до нового середовища.