u-zaporizhzhi-nevidomi-u-viiskovii-formi-namahalys-zashtovkhaty-cholovika-v-avto-u-ttsk-zaperechyly-svoiu-prychetnist-do-intsydentu

У Запоріжжі невідомі у військовій формі намагались заштовхати чоловіка в авто: у ТЦК заперечили свою причетність до інциденту

 • 16816 переглядiв

Низка Telegram-каналів поширила відео, з нібито Запоріжжя, де чоловіки у військовій формі намагаються заштовхати в автівку цивільного. Місцевий ТЦК та СП провів перевірку і наголосив, що співробітники територіального центру комплектування та соціальної підтримки не причетні до подій на відео.

У соцмережах з'явилось відео, де нібито на одній з вулиці Запоріжжя невідомі у військовій формі заштовхують до авто чоловіка, місцеві Telegram-канали заявили, що на кадрах працівники ТЦК. Водночас у Запорізькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) заперечили причетність їхніх військовослужбовців до подій на відео. Про це пише УНН з посиланням на заяву Запорізького ТЦК та СП.

Деталі

Днями в мережі поширилось відео, на якому, відповідно до назви та коментарів, начебто військовослужбовці ТЦК намагаються помістити у автівку громадянина.
Після ретельної перевірки можемо з повною відповідальністю повідомити, що військовослужбовці ТЦК та СП не приймали участі у подіях, які зафіксовані на відео

- йдеться у заяві  Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У відомстві підкреслили, що військовослужбовці ТЦК та СП проводять заходи оповіщення з повним дотриманням вимог законодавства та статутів Збройних Сил України, зокрема виключно в однострої встановленого зразка відповідно сезону.

13.04.24, 11:59 • [views_0]

Контекст

У Telegram-каналах з'явилось відео, на якому у середмісті двоє, у військовій формі намагаються заштовхнути чоловіка в автівку. Користувачі пишуть, що випадок трапився у місті Запоріжжя, в районі зупинки громадського транспорту на проспекті Соборному.

Нагадаємо

В Одеській області люди у військовій формі викрали 14-річного підлітка, але згодом відпустили. У поліції порушено кримінальну справу за фактом викрадення людини, а ТЦК проводить службову перевірку.