u-zaporizkiy-oblasti-na-zhinku-vpalo-derevo

У Запорізькій області через сильний вітер на жінку впало дерево

 • 11197 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. На Іванівських островах біля міста Енергодар пориви сильного вітру повалили дерево на жінку. Вона отримала сильні поранення. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Запорізькій області, передає УНН.

"29 червня о 19:45 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в акваторії Каховського водосховища на Іванівських островах біля міста Енергодар необхідна допомога у рятуванні людей з острову", – йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що місцева родина вирішила відпочити на природі та відправилася на Іванівський острів. Однак через деякий час погода почала стрімко мінятися.

"Пориви сильного вітру повалили дерево на жінку, яка отримала сильні поранення, і тому самостійно добратись до берега вони не можуть", – зазначили у ДСНС.

За допомогою моторного човна рятувальники дісталися до острову та за допомогою рятувальної мотузки та бензопили вивільнили верхню кінцівку жінки.

Врятованих 38-річну жінку та її 15-річну доньку переправили до пляжу "Сонячний", де передали їх медикам карети швидкої допомоги.

Нагадаємо, щонайменше 22 особи загинуло унаслідок повені та зсувів у Північному В'єтнамі. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП