u-zsu-sprostuvaly-zaiavy-shcho-okupanty-nibyto-zaishly-v-selo-robotyne

У ЗСУ спростували заяви, що окупанти нібито зайшли в село Роботине

 • 98538 переглядiв

У 65-й окремій механізованій бригаді Збройних сил України заперечують заяви, що окупанти нібито зайшли в село Роботине і закріпились там. Українські війська продовжують відбивати атаки противника і утримують контроль над населеним пунктом.

Заява депутата Запорізької обласної ради про те, що ніби в результаті штурмових дій росіяни зайшли в село Роботине і фактично закріпилися там, не відповідає дійсності. Про це йдеться у заяві 65 окремої механізованої бригади ЗСУ, передає УНН.

"У зоні відповідальності 65 ОМБр, яка обороняє населений пункт Работине, дійсно відбуваються регулярні сутички із ДРГ противника, які заходять у село і намагаються там закріпитися. Але успіху окупанти не мають.

Атаки противника наші підрозділи відбивають артилерією ще на підступах до Роботиного, а розрізнені групи окупантів бійці 65 бригади і суміжних підрозділів добивають ударними дронами й мінометними розрахунками та контрдиверсійними заходами", - йдеться у заяві.

У 65 ОМБр наголосили, що сьогодні цей населений пункт утримують бійці Сил оборони України, а це значить, що ворог його не контролює.

"Просимо всіх громадян, зокрема і представників медіа, не створювати зайвого хайпу і не спиратися на псевдо-експертні думки тих, хто не має прямого стосунку до реальної бойової роботи і не володіє оперативною обстановкою! У гонитві за штучною сенсацією такі заяви некомпетентних осіб можуть суттєво нашкодити бойовій операції, а за цим - життя людей. Довіряйте лише офіційним достовірним джерелам і повідомленням уповноважених осіб Сил оборони України", - резюмували в 65 ОМБр.

росіяни за підтримки авіації проводять атаки на Новопавлівському та Бахмутському напрямках - Генштаб09.04.24, 20:09 • [views_0]

Антоніна Туманова

Війна