uchasnikam-gurtu-kazka-vidmovili-u-viyizdi-do-londona-pislya-istoriyi-z-viyizdom-komika-za-kordon

Учасникам гурту KAZKA відмовили у виїзді до Лондона після історії з виїздом коміка за кордон

 • 1537328 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Гурту KAZKA відмовили у виїзді до Лондона після втечі відомого коміка за кордон, передає УНН з посиланням на сторінку у Instagram.

Цитата

"Друзі, ви точно чули про "артистів", які скориставшись дозволом від Міністерства культури, виїхали за кордон. Але цей пост не про них. Вони в цій історії — непорозуміння, виняток з правил, яких, на жаль, не уникнути будь-де. Цей пост про артистів, які завдяки Міністерству культури України ось уже понад рік збирають кошти у світі на допомогу армії, розповідають про Україну на різних майданчиках, підтримують українців, які сьогодні вимушено живуть в найвіддаленіших куточках нашої планети! Тих, хто виїжджав сотні разів, та завжди повертався, адже тут — дім", - написала фронтвумен колективу Олександра Заріцька.

Доповнення

Заріцька додала, що наразі треба "покарати винних" адже від цього залежить подальше продовження благодійної роботи артистів.

"Сьогодні дуже важливо покарати винних, адже від цього залежить, чи зможуть, наприклад, мої хлопці виїхати завтра на благодійний концерт у Лондон, де наш виступ давно анонсований. Поки що їм відмовили", - повідомила Заріцька.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дії коміка є неприпустимими: у Мінкульті різко відреагували на заяву Андрія Щегеля

Українські Національні Новини

Культура