uchenye-sovetuyut-param-pit-alkogol-vmeste

Учені радять парам пити алкоголь разом

 • 13060 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Учені підтвердили, що пари, які разом вживають алкоголь, значно міцніші, ніж пари непитущих, передає УНН з посиланням на дослідження, опубліковане в медичному журналі Psychological Series.

Учені виявили, що пари у віці старше 50 років, які прожили в щасливому шлюбі 20 і більше років, періодично коротали час за розпиванням алкогольних напоїв. У той же час ті пари, в яких один партнер пив, а другий утримувався, розповіли, що відчувають відчуття незадоволення у шлюбі.

У дослідженні взяли участь 4 тис. 864 одружених людей, середня тривалість сімейного життя яких склала 33 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вітчизняного виноробства є хороші шанси виходу на міжнародну арену - О.Івушкіна

Учасники дослідження розповіли, як часто вони вживали разом алкоголь і скільки зазвичай випивали під час застілля. Було виявлено, що помірне вживання алкогольних напоїв ніяк не позначалося на спілкуванні подружжя. Проблеми виникали лише в тому випадку, коли хтось із партнерів починав зловживати алкоголем.

Учені прийшли до висновку, що запорука щасливих відносин криється в взаємності: або пити разом, або не пити, але теж разом.

Інакше кажучи, згідно з даними вчених, якщо вживати алкоголь з розумом і в парі - шанси на щасливе подружжя зростають в рази.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, американці назвали найкращим українське вино від ТМ "Коктебель".

Українські Національні Новини

Суспільство