udar-po-kharkivshchyni-kilkist-poranenykh-zrosla-do-dvokh

Удар по Харківщині: кількість поранених зросла до двох

 • 21879 переглядiв

Одна жінка загинула і двоє чоловіків отримали поранення в результаті російського артилерійського обстрілу села Моначинівка в Харківській області 28 березня 2024 року.

Кількість постраждалих внаслідок російської атаки на Харківщину зросла до 3. Щонайменше одна жінка загинула, ще двоє чоловіків отримали поранення. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Харківської обласної прокуратури.

Деталі 

За даними слідства, 28 березня 2024 року приблизно об 11:00 окупанти обстріляли село Моначинівка Кіндрашівської ТГ. Загинула 57-річна жінка, двоє чоловіків отримали поранення. За попередніми даними, обстріл вівся з артилерії

- резюмували правоохоронці. 

Також сьогодні збройні сили рф обстріляли м. Купʼянськ та с. Курилівка. Зазначається, що тут пошкоджено житлові будинки та господарчі будівлі.

Наразі прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

- підсумували в прокуратурі. 

Нагадаємо

Раніше УНН з посиланням на голову Харківської ОВА Олега Синєгубова повідомляв, що в результаті обстрілу села Моначинівка Куп’янського району Харківської області одна людина загинула, а інша отримала поранення. 

28.03.24, 12:03 • [views_0]