udar-rf-po-kostiantynivtsi-kilkist-postrazhdalykh-zrosla-do-6-osib

Удар рф по Костянтинівці: кількість постраждалих зросла до 6 осіб

 • 19390 переглядiв

Внаслідок російського удару по Костянтинівці було поранено шість цивільних осіб, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

У результаті удару рф по Костянтинівці кількість постраждалих зросла до шести, передає УНН із посиланням на Офіс Генпрокурора.

"Сьогодні збройні сили рф обстріляли Костянтинівку. Поранення різного ступеня тяжкості дістали шестеро місцевих мешканців. Потерпілих з травмами і осколковими пораненнями доставлено до медичного закладу", - йдеться у повідомленні.

Пошкоджено житлові будинки, автомобілі, лінії електромережі. Тип озброєння, який окупанти використали проти містян, встановлюється.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

"... розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Армія рф сьогодні завдала ракетного удару по житловому сектору Костянтинівки Донецької області, ракета влучила у п'ятиповерхівку, унаслідок чого поранення отримали щонайменше троє людей.