ugodu-pro-vizovu-liberalizatsiyu-dlya-gruziyi-pidpishut-u-bryusseli-1-bereznya

Угоду про візову лібералізацію для Грузії підпишуть 1 березня

 • 10136 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Угода про лібералізацію візового режиму для Грузії буде підписана в Брюсселі 1 березня. Про це повідомив у своєму Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк, передає УНН.

“Церемонія підписання угоди про візову лібералізацію для Грузії та механізм припинення безвізового режиму відбудеться в Брюсселі 1 березня”, – зазначається в повідомленні.

The signing ceremony for #Georgia visa lib & the visa free suspension mechanism will take place in Brussels on 1 March. #Ukraine

— Rikard Jozwiak (@RikardJozwiak) February 24, 2017

Європейський парламент підтримав лібералізацію візового режиму для Грузії на початку лютого. Очікується, що громадяни цієї країни зможуть їздити без віз до країн Шенгенської зони вже до кінця березня.

Минулого тижня в ЄС був схвалений механізм припинення безвізового режиму, що дозволить припиняти вільне пересування Шенгенською зоною іноземних громадян у разі стрімкого зростання нелегальної міграції чи інших зловживань “безвізом”.

Нагадаємо, тріалог між Європарламентом, Єврокомісією і Радою ЄС щодо візової лібералізації для України відбудеться 28 лютого.

Українські Національні Новини

Політика