ukraina-hotova-spivinvestuvaty-v-oboronni-tekhnolohii-frantsii-aby-napriamu-zakupovuvaty-frantsuzku-viiskovu-produktsiiu-umierov

Україна готова співінвестувати в оборонні технології Франції, аби напряму закуповувати французьку військову продукцію - Умєров

 • 29736 переглядiв

Міністр оборони України Умеров зустрівся з головою Національної Асамблеї Франції і висловив готовність до спільного інвестування у французькі оборонні технології та прямих закупівель французької військової продукції.

Міністр оборони Рустем Умєров зустрівся у Києві із головою Національної асамблеї Франції Яель Браун-Піве. Та заявив, що Україна готова інвестувати у французькі оборонні технології, аби напряму закуповувати французьку військову продукцію. Про це очільник оборонного відомства повідомив на своїй сторінці у фейсбук, пише УНН.

Був радий зустрітися в Києві з головою Національної асамблеї Франції Яель Браун-Піве. Вдячний за всебічну підтримку, яку Франція надає Україні для відсічі російській агресії, зокрема за підписання двосторонньої безпекової угоди.

  – подякував Умєров.

Деталі

Український міністр оборони також заявив про те, що Україна готова співінвестувати у французькі оборонні технології та напряму закуповувати французьку військову продукцію.

Я високо ціную продуктивну співпрацю з моїм французьким колегою, Себастьяном Лекорню. Ми у постійному контакті з ним і його командою. Україна готова співінвестувати у французькі оборонні технології та напряму закуповувати французьку військову продукцію.

– заявив Умєров.

Умєров також наголосив, що потужності українського оборонно-промислового комплексу мають бути включені в європейський план військового виробництва.