ukraina-nadala-polshchi-svoi-propozytsii-shchodo-budivnytstva-avtostrady-krakivets-lviv-brody-rivne-shmyhal

Україна надала Польщі свої пропозиції щодо будівництва автостради “Краківець-Львів-Броди-Рівне” - Шмигаль

 • 28197 переглядiв

Україна подала Польщі пропозиції щодо будівництва автомагістралі Краковець-Львів-Броди-Рівне, і проект вже обговорюється між міністерствами та польським бізнесом, який проявляє інтерес до нього.

Український уряд надав польському уряду пропозиції щодо будівництва автостради "Краківець-Львів-Броди-Рівне". Проект вже знаходиться на рівні обговорення між міністерствами. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль за результатами зустрічі з прем'єром Польщі Дональдом Туском, передає УНН.

Деталі

Україна надала свої пропозиції щодо, зокрема, будівництва автостради "Краківець-Львів-Броди-Рівне". Ми ще в Києві розпочали цю розмову з паном прем'єром. Даний проєкт вже знаходиться на рівні обговорення між міністерствами, а також вже польський бізнес зацікавився і долучається. Цей проєкт має стати продовженням польської автомагістралі А4. Сподіваюсь на активну участь Польщі в реалізації цього проєкту

 - сказав Шмигаль.

Він також виразив сподівання на участь Польщі у відбудові України.

Вдячний польським партнерам за ініціативу долучитися до відновлення Харківської області. Регіон надзвичайно постраждав

 - додав прем’єр.

Доповнення

У січні Денис Шмигаль запропонував Польщі побудувати на умовах концесії автобан, який сполучатиме Краківець та Рівне.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив з польським колегою Дональдом Туском п’ять певних кроків щодо деблокади кордону, які зокрема передбачають певні обмеження на аграрний експорт, створення антикризового штабу, аналіз Єврокомісією законодавства в аграрній політиці та транспорті.