ukrainski-shpazhystky-staly-chempionkamy-yevropy-sered-kadetiv

Українські шпажистки стали чемпіонками Європи серед кадетів

 • 27212 переглядiв

Українські фехтувальники завоювали золоту медаль у командному турнірі на чемпіонаті Європи серед кадетів в італійському Неаполі, перемігши у фіналі Польщу з рахунком 45:35.

Українські шпажистки здобули золоту медаль в командному турнірі на кадетській континентальній першості в італійському Неаполі. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, пише УНН.

Емілі Конрад, Аліна Дмитрук, Анна Максименко та Марія Середа здобули "золото" в командному турнірі на кадетській континентальній першості в італійському Неаполі,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

У фінальному поєдинку наші дівчата перемогли команду Польщі — 45:35.

Для Анни Максименко це вже друга золота медаль на цьому чемпіонаті Європи, першу вона здобула в індивідуальних змаганнях.

Тож кадетська збірна України з фехтування завершує виступ на чЄ з п'ятьма медалями (3 золоті, 2 бронзові).

Нагадаємо

Українська юніорська збірна зі стрільби з лука виборола бронзову медаль у стрільбі з блочного лука у віковій категорії U21 на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука у приміщенні 2024 року в Хорватії.

Перша Леді Франції підтримала українських пара атлетів на чемпіонаті світу у Реймсі, де вони здобули три медалі: два "золота" й одну "бронзу"23.02.24, 21:29 • [views_0]